x

Nisam još svjestan, teško mi je... Vojke Đans prvi put progovorio o raskidu sa Sarom!

Vojke je  prvi put progovorio o nedavnom raskidu sa Sarom Reljić, sa kojom je vezu nastavio i po izlasku iz Zadruge i sa kojom je nedavno snimio duetsku pjesmu "Djevojka sa istoka", međutim, i poslije svega par je donio odluku da se raziđe.

- Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo poslije svega toga raskinuli, ali šta da radiš... - iskren je bio Vojke na samom početku ove teme.

Iako su mnogi bili uvjereni u to da će njihova ljubav trajati još dugo, dugo, njih dvoje su stavili tačku na vezu i oglasili se zajedničkim saoopštenjem na društvenim mrežama.


- Sporazumno smo se razišli, naša odluka je bila. Poslije svega što se izdešavalo... Malo mi je neprijatno da pričam o raskidu - objasnio je Vojke.

- Svi vi koji ste pratili našu vezu vidjeli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super djevojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje - iskren je Vojke.


Na pitanje koji je razlog iznenadnog raskida sa Sarom, Vojke kao da je jedva smogao snage da odgovori, a i sam nam je na kraju priznao da mu je i dalje jako teško zbog raskida.

- Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije... Još ni ja nisam svjestan, skoro se desilo... Kad se slegne sve možemo da popričamo - zaključuje Vojke.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.