x

NISMO JEDNO ZA DRUGO, SLOBODNO PRODAJ PRSTEN: NAKON TRI DANA VAN ZADRUGE, Miki poslao Nadeždu roditeljima!

Miki Đruičić i Nadežda Biljić su započeli svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a vrlo brzo su ljubav krunisali i vjeridbom naočigled miliona gledalaca koji svakodnevno prate dešavanja u "Zadruzi".

Međutim, Đuričić je nekoliko nedjelja prije finala svojevoljno napustio luksuzno imanje nadomak Beograda a nedugo zatim, isto je uradila Nadežda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom dijelu dvorišta, te su oboje svoje učešće završili diskvalifikacijom.

Kako saznajemo, oni su se po napuštanje "Zadruge" sastali i odlučili da svoju vezu nastave i u spoljnom svijetu. Biljićeva je odmah po izlasku iz Bijele kuće otišla u Kupinovo kod svog vjerenika.


Oni su u Đuričićevom rodnom mjestu proveli tri romantična dana, ali onda se situacija naglo preokrenula i Miki je otjerao svoju ljepšu polovinu od sebe.

Poslije tri dana ga je zaboljela glava, rekao joj je "Idi, ti Nadežda kući. Nemaš obavezu, prsten prodaj ako hoćeš" i ispratio je na taksi. Poslao ju je nazad kod roditelja - kaže naš dobro obaviješteni izvor.


Izvor dodaje da se ovaj par nije najbolje snašao u realnom životu i da Đuričić nije mogao da istrpi pritisak.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.