x

SRCE DA TI PUKNE

Nosila mu je palačinke koje je volio: Odlazak Bore Drljače ova pjevačica je teško podnijela, jedina je uspjela da ga posjeti u bolnici!

Pjevač Bora Drljača preminuo je u 79. godini nakon duge borbe sa opakom bolesti, a njegove kolege potrešene su što ih napustio jedan od najdražih prijatelja.

Pjevačica Vera Matović rekla je da je sve vrijeme bila uz kolegu i prijatelja dok je bio u bolnici i da je ni korona nije spriječila da ga posjećuje u bolnici.

- Čula sam šta se dogodilo. Tužna sam i ne mogu da vjerujem, imao je dosta tih nekih operacija. Ja sam ga posjećivala jedina u bolnici kada je bilo ovo vrijeme korone. Bora nije kukao, nije ga boljelo, ali je imao nekoliko operacija. Njegov organizam nije mogao više da izdrži. Opet njegovi bolje znaju - rekla je Vera.


- Kad sam ga posjećivala, nosila sam mu palačinke. Dva puta sam išla. Niko tada nije mogo da uđe u bolnicu, ali moja snalažljivost i upornost me je dovela do toga da ga ipak posjetim. Posljednjih mjesec dana nije znao ništa o sebi, nije se javljao. Izjavljujem saučešće porodici - rekla je potresena pjevačica. 

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.