x

mladenovićka u problemu

Nova drama: Aleksandra i Mihajlo u svađi zbog Goce!

Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić obnovili su svoju vezu, ali su se relativno brzo pojavile nevolje u raju.

Naime, sin legende narodne muzike, Šabana Šaulića živi sa majkom Gocom otkako je ona odlučila da vilu u kojoj je živjela sa suprugom izda ambasadoru Katara za 5.000 eura mjesečno. Tada su ona i Mihajlo odlučili da je najbolje da se ona preseli kod njega u stan. Em je veliki, em on živi sam u njemu.

Inače, ta nekretnina je bila Šabanov poklon Mihajlu, kada se očekivalo da će se oženiti vjerenicom, sa kojom je u međuvremenu raskinuo.


– Aleksandra ima dva stana. U jednom živi, drugi je prazan, planira da ga izda, tako da se ona I Mihajlo viđaju kod nje kada žele da se osame. A i trude se da vezu što više drže van očiju javnosti. Kada su tek počeli da se zabavljaju, brzo se pročulo za njihov odnos, što je oboma smetalo, pa su u jednom momentu odlučili da pauziraju odnos. Međutim, vrlo brzo su skapirali da ne mogu jedno bez drugog i nastavili su vezu. I dok je u početku sve bilo ok, onda je nastao problem oko stanovanja – započinje za Svet izvor upućen u priču i nastavlja:


–Aleksandri je logično bilo da Mihajlo dođe kod nje, i tu da budu zajedno jer je sama, dok on ne želi da se odvoji od majke jer smatra da joj je još potreban. Ilda živi sa porodicom, baš kao i Sanela, a samo je on sam i osjeća potrebu da joj se u svakom trenutku nađe. Iako je prošlo dvije godine od Šabanove pogibije, ona se nije oporavila, i ne želi da je ostavi samu. Aleksandra to razumije, podržava ga u namjeri da brine o mami, ali odbija njegovu ideju da se ona preseli kod njih. U nekoliko navrata čak je i u medijima osvanula informacija da Goca ne želi da joj se sin zabavlja sa pjevačicama. Iako se nija našla prozvanom u cijeloj priči, ne želi da živi pod tuđim krovom kad ima svoja i to dva. Ulagala je u nekretnine, štedjela, da bi se sad preselila kod dečka. Ma koliko poštovala Mihajlovu mamu, sigurno ne bi bila opuštena kao što je u svoja četiri zida – kaže izvor i dodaje:


–Iako im je u vezi super, razumiju se, vole, podržavaju, uvijek kada se u toku razgovora spomene zajednički život, nastanu problemi jer ni Mihajlo ni Aleksandra ne žele da popuste. Donekle je i on u pravu, a i ona. Ne znam šta će na kraju da bude od cijele priče. Po malo su oboje tvrdoglavi, pa kad se kao posvađaju, i on i ona se inate, neće prvi da pošalju poruku, ali to ih kratko drži, pa nastave gdje su stali, jer su i sami svjesni da su njihve svađe benigne. Ne znam šta će samo da rade kada bude došlo vrijeme za brak i djecu, gdje će tad da se skuće i ko će morati da popusti – zaključuje izvor blizak pjevačici.

Aleksandra nije željela previše da priča na ovu temu, samo je kratko prokomentarisala:

–Ja sam srećna i zaljubljena. To je sve što ću reći na tu temu – bila je kratka Mladenovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.