x

ljudi svašta izmišljaju

Nova teorija svađe Lune i Marka: "Miljković završio u policiji, tukao Lunu", oglasio se on i sve raskrinkao!

Marko Miljković se oglasio nakon navodnih spekulacija da je pretukao Lunu Đogani i otkrio pravi razlog odlaska u policiju. Posljednjih dana glavna tema u medijima je navodni razvod Marka Miljkovića i Lune Đogani, a njih dvoje su sada odlučili da otkriju pravu istinu.

Luna i Marko su se oglasili putem svog Jutjub kanala, kako bi svojim fanovima objasnili zbog čega su se odigrale mnogobrojne spekulacije o njihovom razvodu.

Naime, Miljkovići su još jednom pokazali da su spremni na sve kada je marketing u pitanju, pa su uspjeli sve da isceniraju, kako bi došli do većeg broja publike i publiciteta, ali i novca, budući da su sve uspjeli da unovče.


Dok su držali uživo prenos na Jutjub kanalu, Miljković je pročitao komentare, u kojima se navodi da ju je on pretukao i izbacio iz stana, pa je i na to odgovorio.

- Ovo je najnovija teorija. Ja sam danas bio u policiji, ima tekst gdje piše da sam te prebio. Dotle je došlo, ja sam danas išao u policiju, kada sam išao po ličnu kartu, pa me je možda neko slikao - rekao je Marko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok