x

oči u oči poslije deset mjeseci

Novinari pratili Dalilu do Šepka: Pala ocu u zagrljaj, Huso ne može da je pusti! (Video)

Dalila Dragojević stigla je sinoć u Šepak nakon deset mjeseci provedenih u rijalitiju ''Zadruga 5''. Ona je sa Marijanom Zonjić stigla u kuću koju su ona i njen bivši suprug Dejan Dragojević zajedno sagradili, a u njoj ih je čekao njen otac Huso Mujić. Njihov emotivni susret zabilježio je portal Republika.


Naime, prvi susret oca i kćerke prošao je emotivno. Kada je ugledala svog oca, Dalila mu je pala u zagrljaj, a on ju je čvrsto držao i ljubio, jedva se odvojivši od nje, dok je ona ronila suze, prenosi Republika.


Foto: Republika

Prije nego što je Dalila stigla iz Beograda njen otac nije krio da ima tremu jer će konačno ugledati svoju mezimicu, pa su ga komšije hrabrile u lokalu koji se nalazi u dvorištu kuće. Kako bi sve lakše podnio, Huso je palio cigaretu za cigaretom dok Dalila nije stigla, a kad su se smjestili u kuću, ona se uredno javila komšijama, a onda su sjeli da se pošteno ispričaju i sumiraju utiske.


Kad je Dragojevićka stigla susjedi su dobacivali da im je drago što je došla, a prva komšinica je rekla da se ne obazire na ružne komentare ljudi koji su pratili rijaliti.

Podsjetimo, Dalila je u rijaliti ušla kao udata za Dejana Dragojevića, ali se tokom boravka u Bijeloj kući zaljubila u Filipa Cara i vođena emocijama mu se prepustila, vjerujući da je to prava ljubav, te ostavila supruga i upustila se u novu ljubav bez obzira na osude javnosti. Po izlasku iz rijalitija raskinula je i sa Filipom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.