x

O NJIHOVOM RAZVODU BRUJALA JE SRBIJA, SADA JE PALO PRIZNANJE: Ana Sević više nije htjela da ćuti, otkrila šta je bio problem u braku sa Darkom! (FOTO)

Pjevačica Ana Sević gostovala je u emisiji na televiziji, gdje je sa ostalim gošćama diskutovala o mnogim temama.

One su se neizbježno dotakli teme njenog razvoda od kolege Darka Lazića, a ona je otvoreno ispričala šta je bio problem.

"Shvatila sam da čovjek nikada ne treba da mijenja sebe. Mi smo se rastali i sve je to život. Ja sam to tako prihvatila. Mislim da žene u današnje vrijeme mogu sve same, naravno, mnogo je ljepše da imaju nekog ako će biti uz njih, ali to ne smije da bude nikakva vrsta žrtvovanja, niti bilo kakvih kompromisa samo sa jedne strane. U vezi moraju da budu dvoje" objasnila je Ana, sa čim su se složile i ostale gošće emisije.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru