x

Objava Anastasije rastužila Cecu!

Anastasija Ražnatović lako se navikla na život u Sevilji, ali ne poriče da joj nedostaje porodica, ikao je sa svim članovima neprestano u kontaktu. A, da joj majka nedostaje više od svih svjedoči i jučerašnja objava Anastasije Ražnatović.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pjevačica u posljednje vrijme sve češće objavljuje Cecine fotografije, i to uglavnom one iz prošlosti, kada su ona i Veljko bili mali. A, jednu takvu objavila je i juče i to uz riječi prepune ljubavi iz pjesme Dina Merlina.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo – riječi su pjesme koju je Anastasija posvetila Ceci, što je folk divu, nesumnjivo rasplakalo, jer je poznato koliko je vezana za svoju djecu.

 Svi ovi koncerti, albumi, hitovi, sve je to ništa. Za mene ja najveći kompliment kada mi neko pohvali djecu, kad kaže da su izrasli u dobre i vaspitane ljude. To je moj najveći uspjeh – rekla je nedanvno Ceca.

Anastasija je uvjek isticala da joj je majka najveći uzor, najveća podrška i najbolji prijatelj, te da je veza između njih posebna.

Ponosna sam na nju. Srećna sam što je baš ona moja majka i zahvalna sam joj na svemu što nam je pružila u životu. Majka mi je i drugarica i najbolji prijatelj i rame za plakanje. Jedna drugoj smo zaista sve i verujem da neke stvari ne bih uspkela da nisam imala njenu bezrezervnu podršku – izjavila je Anastasija ranije.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet-scandal.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.