x

OCU MALE VANJE ROBIJAŠI PRIREDILI PAKAO: Osumnjičene drže u dijelu zgrade gdje ne mogu da uđu ni svi čuvari?! NEMAJU NI TRENUTAK MIRA

Otac i ostali osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14) suočeni su sa oštrim revoltom ostalih pritvorenika u zatvoru Šutka u Skoplju.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svaki put kad ih izvedu i vraćaju u Šutku zatvorenici ih vide kroz prozore, a zatim pozivaju, udaraju po rešetkama, vrijeđaju...


Direktor zatvora Filip Andov nije ni potvrdio, ali ni demantovao navode lokalnih medija. Andov samo ističe da je bezbijednosna situacija pod kontrolom i naglašava da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.


- Odvojeni su od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup tim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama koje drže određeni čuvari. Kontrolišu se konstantno s obzirom na stepen kriminala i u skladu sa protokolima i zakonima - kaže Andov za Skoplje1.

Zatočenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom.


Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u zatvoru priznala su krivicu i svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog kao organizatora i počinioca gnusnog djela.


Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, jeste otac djevojčice Aleksandar Gorčevski koji tvrdi da nikoga od njih ne poznaje i da nije Palevskom otkrio putanju kretanja svoje kćerke.


Đorđevski je na saslušanje na kome mu je određen pritvor do 30 dana, podsjetimo, doveden u zatvorskom kombinezonu, a na snimku se vidi da su ga u zatvoru ošišali na ćelavo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

(Kurir.rs/Z.Ko/Skoplje1)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.