x

rasipa se

Od cifre glava da te zaboli: Soraja bliske prijatelje odvela na glamurozno putovanje u Dubai, sve im platila!

Bivša rijaliti učesnica Soraja Vučelić prije nešto više od mjesec dana postala je majka dječaka kome je dala ime Kan. Dobar dio trudnoće provela je u medijskoj ilegali, ali je za to vrijeme deaktivirala i svoje društvene mreže.

Pošto je velika proslava ovog važnog događaja izostala i pošto će se tek desiti, Soraja je odlučila da prije toga proslavu rođenja nasljednika organizuje na krajnje originalan i glamurozan način, koji je pored finansija zahtijevao i odličnu logistiku. Kako mediji saznaju od izvora bliskog novopečenoj mami, ona je riješila da krug najbližih prijatelja odvede u Dubai, a svaki, pa i najmanji trošak tokom boravka na ovoj destinaciji ići će na njen račun.


– Soraja je svoje najbliže i dugogodišnje prijatelje odvela u Dubai. Na spisku je desetak ljudi koji žive u Bosni, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svi zajedno su smješteni u jednom od najskupljih hotela u ovom dijelu svijeta – počinje izvor, i dodaje:

– U pitanju je hotel „Burdž el Arab“, koji pored heliodroma ima i svoju plažu, kao i nekoliko bazena koji gledaju na more.


Vučelićeva nije žalila novac kada je u pitanju ovo specijalno putovanje, a za sebe i svoje prijatelje organizovala je samo najbolje i najskuplje.

– Soraja je za ovaj kratki prolećni i na neki način slavljenički odmor u ovom hotelu izabrala čuveni diplomatski apartman od 670 kvadratnih metara koji je dovoljno veliki da u njemu borave svi njeni specijalni gosti. Plan je da tamo provedu sedam dana, a kako noćenje u tom apartmanu košta 8.000 eura, ona je samo za hotel iskeširala 56.000 eura. Svima je platila i povratne avionske karte, a njene prijateljice će baš na ovom putovanju prvi put vidjeti njenog sina. S njima ide i Sorajin muž, a posebno je interesantno što na ovo putovanje mlada mama ne vodi dadilju. Boravak je zamišljen kao hedonistički odmor koji će biti popunjen masažama, tretmanima za tijelo i uživanje u hrani i piću.


Za kraj, izvor dodaje i svrhu ovog putovanja:

– Dane u Dubaiju Soraja će iskoristiti da zajedno s prijateljicama isplanira i veliku žurku povodom rođenja bebe koju planira za tri mjeseca i na kojoj bi trebalo da bude mnogo više zvanica, a ne samo najintimniji krug. Ovaj put ideja je da se samo kupaju, uživaju i sunčaju.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.