x

OD TE MINE GLUPAČE: Miljana u toku nastupa sa Andrijanom prozvala cimerku, pa dobila PONUDU ZA DUET! (VIDEO)

Zadrugoviziju 3 večeras su otvorile Miljana Kulić i Andrijana Radonjić, koje su se prve pojavile na velikoj sceni. Trudnica je u okviru ovog takmičenja uvijek privlačila veliku pažnju, a tako je bilo i ovoga puta. Miljana je na prvoj Zadrugoviziji dobila najviše glasova od strane novinarskog žirija.

Miljana i Andrijana večeras su nastupale sa pjesmom Drugarice, duetom naše najveće pjevačke zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i grupe Luna. Ono što je zanimljivo jeste da je Miljana u jednom trenutku promijenila riječi pjesme i na taj način prozvala svoju cimerku Minu Vrbaški, zbog koje je Andrijana plakala proteklih dana. "Od te Mine glupače!" - bile su riječi koje je Miljana ubacila.


- Meni se ovo svidjelo. Miljana, kao i uvijek, u svom fazonu, razmišljam da te uzmem za svog savjetnika zbog tvog govora - rekao je Damir Handanović.


- Evo da pohvalim Miljanu, mnogo ste lijepa trudnica. Andrijana takođe. Pošto nisam dugo snimio neki duet, planiram Miljana da te uzmem za duet. Damire, spremi pjesmu! Miljana i ja i idemo! - bio je Đanijev komentar.

Kako je izgledao nastup Miljane Kulić i Andrijane Radonjić na "Zadrugoviziji 3", pogledajte u video-prilogu koji se nalazi na dnu: 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.