x

ODUSTAJU OD RAZVODA?! Kija i Sloba će se naći na SUDU za dva dana, a sada OVO - ne mogu da obuzdaju emocije!

Pobjednica "Zadruge" Kristina Kockar i njen suprug Sloba Radanović, nedavno su potpisali papire za razvod, a sudski proces će početi da se odvija 7. avgusta.

Kija je nekoliko puta izjavila da je Slobodan pitao da se pomire, te da je izbjegavao potpisivanje papira kako bi odugovlačio cijeli proces, a kada je ipak do toga došlo, počele su da kruže priče kako se neće pojaviti na sudu. Kockareva je izjavila da će ga tužiti ukoliko još jednom odloži, međutim, kako se približava taj dan, nju su izgleda počele da pucaju emocije.


Ona svakodnevno na svoj Instagram profil kači emotivne pjesme i citate, a ovaj danas pogotovo je dirnuo njene fanove i svima nam unio crva sumnje, da se novopečena pjevačica možda ipak premišlja oko svega.


- I prije cijele ove popularnosti, ja sam bila tu i ti si bio moj bejbi - napisala je Kristina na Instagram storiju, pretpostavljamo aludirajući na Radanovića.


Malo nakon toga i on je okačio pjesmu sa sličnom tematikom, a da li se dešava nešto više od tog "gađanja" emocijama, probaćemo da saznamo.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru