x

slučaj iz bijeljine

Oglasio se maloljetni Aco: Kaže da se kaje i da je bio pijan!

Mladić Aleksandar Đokić zvani Aco postao je osoba koja je zbog svojih video klipova završila na informativnom razgovoru u MUP-u Republike Srpske.

Aco je prijavljen službenicima MUP-a RS zbog video klipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski živi muslimansko stanovništvo, koristi vatreno oružje te upućuje prijetnje.

“Policijski službenici PU Bijeljina identifikovali su maloljetnu osobu iz Bijeljine za koje su uočili da putem društvene mreže TikTok vrijeđa građane bošnjačke nacionalnosti”, naveli su.


Portal Crna-Hronika saznaje da je izvršen pretres stana porodice Đokić te da vatreno oružje nije pronađeno.

Maloljetni Aleksandar Đokić zvani Aco kontaktirao je portal Crna-Hronika kako bi se javno izvinuo za svoja nedjela. Kako tvrdi Aco i maćeha mu je Bošnjakinja te da ima puno prijatelja Bošnjaka i Hrvata.


“Nije mi bila namjera da ikoga uvredim. Ja sam malo popio pa sam tako reagovao. Kajem se zbog svega pogotovo jer sam ljudima nanio nesreću i zlo. I meni su prijetili na TikToku pa sam odlučio da snimim video kako bi se oni malo prepali. Takav je TikTok svako svakog vrijeđa. To je tamo normalno, šta da vam kažem. Ja nisam nikog htio da uvrijedim, pogotovo ne ovoliko. Žao mi je i stid me. Šta da vam kažem. Obećavam da više ovako nešto neću raditi” – izjavio je maloljetni Aleksandar koji za par dana puni 18. rođendan.

.


Izvor: Crna Hronika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.