x

zabrinut

Oglasio se Marijanin muž: Nakon nestanka pobjednice Velikog brata Karlo prolazi kroz agoniju, poručio samo jedno!

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vijest da je nestala Marijana Seifert, a njen suprug koji je i prijavio nestanak Karlo Seifert, sada se po prvi put oglasio za Kurir. Za bivšom pobjednicom "Velikog Brata" aktivno traga zagrebačka policija.

Redakcija Kurira stupila je u kontakt sa Karlom, koji je bio veoma uznemiren:

- Nemojte molim vas, imajte milosti, nisam u stanju da dajem izjave i bilo kakve komentare - kratko nam je poručio prije nego što je spustio slušalicu.


Podsjetimo, Marijanine lične stvari i dokumenta je pronašla hrvatska policija u blizini njihovog doma, ali Karlo ni to nije želio da komentariše.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to. Da barem znam gdje je... Niko srećniji od mene neće biti ako večeras dođe kući - rekao je Karlo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju i otkrio je detalje nestanka supruge: - Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku, niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće. Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo.


Podsjetimo, za Kurir se oglasila i Marijanina sestra, Maja Kovačević, bivša učesnica rijalitija Bar:

- Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo - rekla je Maja za Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.