x

nepoželjna

Olji svekrva zabranila da dođe na sahranu Vukovog oca: Prijetila da će je otjerati sa groblja ako je vidi!

Vuk Mob u petak je sahranio oca Vuleta Gojkovića, koji je preminuo u 65. godini poslije teške bolesti, a već nekoliko dana na društvenim mrežama traje polemika zbog toga zašto se reperova vjerenica Olivera Konatar nije pojavila na sahrani. Razlog je u tome što joj je Vukova majka Nena Gojković zabranila da dođe na pogreb svekra.

O raskidu Vuka i Olivere već danima se priča i piše u javnosti, a najviše na društvenim mrežama, gdje se može naći mnoštvo komentara anonimnih ljudi koji polemišu o ovoj temi. Tako je Nena označila da joj se dopada post u kojem je pisalo: “Bože, koliko je ova žena ružna, ovo ni Vuk ne zaslužuje”, a odnosio se na Konatarovu.


Olivera je željela da prisustvuje sahrani Vukovog oca i planirala je dođe na groblje Orlovača prošlog petka, ali dan ranije nesuđena svekrva joj je poručila da ne želi da je vidi. Navodno, čak joj je i zaprijetila da će napraviti skandal i da će otJerati Olju ukoliko dođe na sahranu. Da bi izbjegla neprilike, Konatarova je na kraju odlučila da ipak ne ide na sahranu, a od tada nije imala kontakt s Vukom i njegovim članovima porodice.


Podsjetimo, razlog zbog kojeg su se Vuk i Olja rastali je njegov problem sa alkoholizmom. On je duže vrijeme često izlazio i veći dio vremena provodio van kuće, a vrlo često se vraćao u alkoholisanom stanju, pravdajući se da je depresivan zbog porodičnih problema. To je veoma smetalo njegovoj vjerenici, koja je s njim u više navrata pokušala da riješi problem, ali se reper nije mijenjao.


Zbog njegovog ponašanja, svađe između njih su postale svakodnevne, tako da su riješili da stave tačku na zajednički život, kako njihova kćerka ne bi ispaštala. Vuk je prije toga priznao da ima problem sa alkoholom, ali da neće da se riješi tog poroka čak i ako smeta njegovoj vjerenici.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.