x

On je psihički maltretira: Oglasila se Andrijanina mama, otkrila strašne detalje o Duškovom odnosu prema njihovoj kćerki!

Andrijana Radonjić posljednjih nekoliko dana prolazi kroz agoniju u Zadruzi, pošto joj je otac Duško strogo zabranio svaki kontakt sa Nemanjom Đerićem Đeksonom!

Andrijana je usljed Duškovih riječi od prije nekoliko dana izvedena iz Zadruge pošto se gušila i nije mogla da stoji na nogama, ali se Radonjić nije predomislio.

Međutim, Andrijanina majka Nela kaže da Duško njihovu kćerku psihički maltretira i da je pretjerao.

- Ja sam u startu bila protiv toga da ona uđe u tu vezu sa Đekosnom poslije toliko mjeseci, ništa mi tu nije bilo jasno. S druge strane, naravno da bih ja bila uz Andrijanu i nikad se ne bih odrekla nje kao što je to Duško prokomentarisao. To su takve nebuloze. Naravno da bih ja bila uz svoje dijete i pokušala da shvatim neke stvari, kao i da joj ukažem na greške - kaže Andrijanina mama.


- Ono što radi Duško Andrijani je psihičko maltretiranje, to sigurno misli svako normalan! Malo više je pretjerao, imao je on i ranije takve ispade, i ja iz tog razloga i izbjegavam da dajem izjave za medije. Ne želim da imamo mi probleme sa njim kad izađe iz rijalitija. Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno. Naša situacija sa njim je komplikovana, a meni je moje kćerke žao zbog svega što preživljava. Ona je ponižena tamo bez razloga - objašnjava Nela.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.