x

oplela

On je spreman da ub.je nekog! Jovana analizirala monstruoznu prevaru porodice Osmakčić: Psihopate vole strah u očima žrtve!

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o lažiranju smrti Franja Osmakčića, oca sada već bivšeg zadrugara Marka. Ovaj monstruozan potez šokirao je sve i ne postoji osoba koja je bila ravnodušna na pomen ovog besramnog čina.

Da li si se tokom svoje novinarske karijere sretala sa bili čim sličnim ovom skandalu koji su napravili Osmakčići lažirajući smrt?

- Ja sam šokirana! Kada sam izabrala da se bavim ovim slučajem sa te informativno- društvene strane, ja sam mislila da sanjam! Mislila sam da je to iscenirano i da je to dio jednog rijaliti projekta. Međutim, kada sam čula da to ništa nije iscenirano, ja sam bila šokirana. Da jedan čovjek može da izmisli smrt svog oca da bi pobjegao iz "Zadruge", to je za mene šokantno. Ako je on spreman da to uradi, onda je on spreman sutra da ukrade, da slaže, da ubije nekog.


Kada govorimo o Osmakčićima, meni su oni najsličniji Marjanovićima. I kad biste me pitali zašto je to tako, zato što to meni govori moj novinarski njuh, novinarska intuicija koja je nepogrešiva jer sam ja bolesno intuitivna osoba. Kada mi pomeneš Osmakčiće, meni je osjećaj da je tu kao neki crni duh, kao neka crna energija koja se obavila nad tom kućom, da oni eliminišu svakoga ko se njima protivi, da uzimaju pravdu u svoje ruke... Pa cijela ta priča mi još morbidnija kad se pominju te neke trudne žene, ti neki ab.rtusi nasilni, ti neki misteriozni nestanci ljudi... Ja sam samo kod Marjanovića vidjela da ljudi nestaju i da umiru. I vjeruj mi da se bojim šta će sljedeće da bude i mislim da je jako važno da pričamo o toj temi.


Zastrašujuća je činjenica da se Osmakčići hvale svojim zlodjelima i to što je Marko pominjao prekid trudnoće Matee L. iz Zagreba i to da je njegov otac Hitler....

- Imaš u psihologiji psihopota. Radeći sa mnogim detektivima, ja sam učila da oni uživaju u tome, oni se hrane time da ulivaju strah, uživaju da ub.ju i da se hvale time. Jer oni(prihopate) vole strah u očima žrtve. I svaki psihopata će se hvaliti svojim zlodjelom. Jer on to radi, kao Hanibal Lektor, da bi bio popularan. Bio je u slučaj jedan u bivšoj Jugoslaviji, Toma Fila je branio, žena koja je ub.jala trudnice jer ona nije mogla da ostane u drugom stanju.


Tokom cijele veze Viki i Marka ona je bio nasilnik u vezi i manipulator. Da li on bira takve djevojke kojima može da manipuliše?

- On i bira djevojke za vezu kojima može da manipuliše i koje može da maltretira. Jer njega pali taj osjećaj maltretiranja i da je neko u podređenom položaju u odnosu na njega, zato što je on preživeo traumu jer je njega otac zlostavljao.


Marko dugo nije imao dobar odnos sa ocem, pa sada ima. A majka je navodno pros..tutka. Da li je on možda izmanipulisan od strane oca?

- Pitanje je da li je ta majka pros..tutka, da li je ta majka otišla, ili je to dijete bilo oduzeto majci. Ili je možda njegov otac primijenio isti obrazac na majku, kao što on sad primjenjuje na svoje djevojke. Bilo bi jako dobro da se pronađe majka Osmakčića.


Iz ugla tebe kao pravnice, da li se dešavalo da neko lažira svoju smrt i zbog čega se to u prošlosti dešavalo?

Da, obično kada neko želi da pobjegne, kriminalci, ili mijenjaju lični opis ili sebe proglase mrtvim da bi izbjegli zatvor. Inače, Marko sada uživa u tome što radi i hvali se time. Došlo je to vrijeme kad fukara progovori, a pametan čovjek zaćuti. To je rekao Ivo Andrić. Mora da se istraži, tužilaštvo da se uključi, Ja se bojim za svaku ženu koja zatrudni sa njim poslije ovoga, jer on neće željeti dijete nikad. Zapamtite moje riječi, imam ja iskustva sa rijalitijima, prije informative, i bila sam prije svega psiholog, grebaće on i rukama i nogama da se vrati u Zadrugu. Neće mu ostati ništa drugo. Ko će njega da primi da radi bilo gdje poslije ovakve mrlje u karijeri.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.