x

potresno

On nije otišao, on spava: Mina Kostić godinama je bila drugarica Džeju, a poslije ispraćaja i molitve jedva je ovo izustila!

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, a ukopan je danas, 11. decembra u Aleji počasnih građana. Džej je iza sebe ostavio dvoje djece - kćerke Anu i Mariju, a na sahrani su njih dvije zajedno sa majkom Nadom sve vrijeme plakale.

Mnoge kolege sa estrade posljednji put su se pozdravile sa Džejom, a među njima i Mina Kostić, koja mu je bila veoma dobra drugarica. Mina je bila neutješna, a jedva je uspjela da izusti kako se osjeća.


"Jako je teško, hvala svim kolegama koje su došle da ga isprate i ispoštuju. Kad su krenuli ti prvi zvuci bilo mi je jako teško, onda ona molitva, sve je teško. Ali živ čovjek se na sve navikne. Drago mi je da smo ga ispratili onako kako njemu dolikuje. To pokazuje koliko je on bio dobar prema svima, koliko je veliko srce imao. Pamtićemo ga po dobroti i po istini. Nije umro, niti ćemo to ikad dozvoliti. Oni sad svi spavaju, svi pokojnici spavaju", rekla je Mina.

Mina se inače zajedno sa hodžama poslije dženaze pomolila, a Džeja je ispratio i zvuk violine uz njegovu pjesmu "Nedelja". Ono što je dodatno potresno je što je Džej otišao  baš u nedjelju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.