x

vole i da popiju

Ona je dijete sa sela, uvijek nađe način da preživi: Otac Rade Manojlović otkrio šta su Haris i pjevačica radili 4 mjeseca u Četerežu!

Pjevačica Rada Manojlović uskoro će sa ocem pokrenuti novi biznis. Oni su, naime, odlučili da počnu da prave i prodaju rakiju.

Pjevačicin otac Rade ispričao je sve detalje o novom porodičnom biznisu.

- Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živjeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime 'Radina rakija'. Moja djeca su djeca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovdje uvijek nađe način da se preživi - rekao je Rade Manojlović, otac popularne pjevačice.


On je otkrio da pravi "dunju, krušku, šljivu, jabuku", a da je Radina omiljena "orahovača". Onda se osvrnuo i na to kako je provodio vrijeme sa kćerkom i njenim dečkom Harisom Berkovićem, koji su tokom karantina boravili u pjevačicinom rodnom selu Četereže.


- Njen momak Haris Berković i ja volimo da popijemo jabuku. On i Rada su bili kod mene četiri mjeseca tokom pandemije i super smo se slagali. Hranili smo se zdravo, ali smo pili on i ja rakiju svakog dana. Igrali smo stoni tenis, uživali, bilo nam je baš odlično - ispričao je pjevačicin tata.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.