x

OPET LAŽE: Sloba se zaigrao u fotošopu da je bolno gledati! KAKAV BLAM!

Mada se prva sezona rijalitija "Zadruga" završio još krajem juna, fanovi i dalje lome koplja na društvenim mrežama, hvaleći svoje favorite i kritikujući one takmičare koji im se nisu dopali. Naravno, najviše pažnje i dalje privlači crna trojka - Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani budući da se podijeljeno gledalaštvo i dalje prepire oko toga ko se od njih pokazao u dobrom svjetlu zasluživši poštovanje, a koga treba najoštrije osuditi zbog postupaka.

Postoje čak i profili na društvenim mrežama specijalno napravljeni da bi u nebo uzdizali ili bespoštedno kritikovali ove zadrugare. Na jednom od takvih, koji je usmjeren protiv postupaka nekadašnjih ljubavnika Lune Đogani i Slobe Radanovića, u posljednjim postovima nedavno razvedeni pjevač optužuje se za upotrebu fotošopa!


Foto: Svet

Nije tajna da mnoge estradne zvijezde pribjegavaju različitim programima za obradu fotografije ne bi li učinili svoju liniju privlačnijom ili sakrili određene mane u svom izgledu. Sloba je kako tvrde fotografijom iz kupatila to pokazao, ali tu se nije zaustavio. 


Slobi se očito dopada da se izduži, ukloni salo i slično, pa je na Instagram postavio fotografiju na kojoj izgleda savršeno. Ipak, zeznuo se što je izašao među fotoreportere gdje nema laži. Kada uporedite fotografiju sa njegovog instagrama i onu gdje su ga slikali na nastupu, onda je jasno da je Radanović ljubitelj fotošopa. Dakle, nevjerni Sloba je opet uhvaćen u laži, ali nećemo mu uzeti za zlo, budući da smo to navikli od njega i tokom trajanja rijalitija. 


Foto:samnjactatica/Instagram/Svet


Foto: Svet


(Srbija Danas/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.