x

OPKORAČILA GA, PA IMALI S*KS: Zadrugar ispričao DOŽIVLJAJ S LUNOM!

Od raskida Lune Đogani i Slobe Radanovića, mnogi učesnici "Zadruge", muškog pola tješe blogerku koja se neprestano žali i povremeno plače. Međutim, koliko su svi oni samo "rame za plakanje", a koliko im se zapravo Luna sviđa pokazaće vrijeme.

 Prvi koji je otkrio svoja podsvjesna osjećanja prema Đoganijevoj je Radosav Stefanović Žuti koji je svojoj cimerki ispričao svoj san:

Ovo je otkriveno kada je Luna sa Anom Korać od Drveta mudrosti tražila da im ispuni muzičku želju i pusti im pjesmu "Prevara", Ognjena Amidžića. A kako njih dvije nisu znale nijednu tajnu, zamolile su cimere da im pomognu i Žuti je odlučio da im izađe u susret:

- Sanjao sam da ste se ti i Sloba posvađali. Sjedio sam u dvorištu na klupici. Bila si u crvenoj haljini. Prišla si mi i pitala me što si se smorio. Rekao sam ti: "Daj Luna, šta ti je, tek sad si se posvađala sa Slobom!" Opkoračila si me i počela da igraš na meni. Kad sam se probudio pitao sam se što li sam to sanjao da imam se*s sa tobom.

Međutim, osim njegovog sna, Luna i Ana su imale još jednu tajnu:

- Drvo, saznali smo dvije tajne. Sad smo pričale sa Žutim, pošto je to Goca vidjela da su Maca i on imali sek*sualne odnose, a on kaže da su oni imali nešto drugo blaže od toga, prije neki dan - odala je Ana. 

- Malo je bolesno i malo mi je neprijatno, ali to mi je Žuti ispričao. Nisam ja kriva! Sanjao je pre neki dan kako smo se Sloba i ja posvađali. Bila sam u crvenoj haljini i prišla sam mu dok je sjedio na klupici. Počela sam da plačem, pa me je on tješio, a onda je imao s*ks sa mnom u snu. Probudio se i bio je sav zadihan. Navodno je bio smoren što je to sanjao jer me ne gleda tim očima. Bože, bolesno! Fuj! - prepričala je Luna Drvetu san koji je sanjao Žuti.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.