x

NIJE POŠTEDIO NI SUPRUGU NI LJUBAVNICU

Oralno ga zadovoljava i ne pere zube, a poslije s.ksa se ne tušira: Bivši zadrugar brutalno ponizio Anđelu, pa žestoko opleo po Ani!

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' i tom prilikom žestoko opleo po zadrugarima, ali i Ani Ćurčič i Anđeli Đuričić.

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ''izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz'', ja razmišljam ti si čovječe ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čovjeka koji je bio u zatvoru zbog ub.stva, dr.ge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a posljednja si nula - priča Tomović, pa dodaje:


- Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao ova žena mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Vladimir nije imao lijepe riječi ni za Anđelu Đuričić.


- Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju ne opere zube, ne istušira se poslije s..sa, mnogo je gore biti neuredan nego imati se.s, ali ženo božija bar se uredi poslije svega.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)