x

Oslanja se na društvene mreže: DUŠKO JAVNO TRAŽI DJEVOJKE PREKO INSTAGRAMA! (FOTO)

Bivši zadrugar Duško Radonjić doživio je veliki uspon kada je postao učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu. Iako se svojevremeno aktivno bavio pjevanjem, on je odlučio da uđe i u Zadrugu kao podrška svojoj kćerki Andrijani Radonjić.

Tamo se pred očima javnosti predstavio kao roditelj koji je život posvetio svojoj djeci učeći ih moralnim vrijednostima i dostojanstvu, što je Andrijana i pokazala tokom svog devetomjesečnog boravka i na taj način osvojila srca mnogobrojne publike.


Duško je u međuvremenu odlučio da nastavi da se bavi pjevanjem, pa je tako snimio i pjesmu pod nazivom ,,Princeza hotelske sobe", koju će uskoro premijerno otpjevati, ali prije toga bilo je neophodno da snimi i spot. 


Na društvenoj mreži Instagram objavio je i fotografiju, a u opisu je obavijestio da sve djevojke koje žele da učestvuju mogu da mu se jave.

- Djevojke koje žele da se pojave u mom spotu za pjesmu ,,Princeza hotelske sobe" mogu se prijaviti preko svog instagrqam profila u moj inboks - napisao je Duško.


Kakva je bila njegova zamisao i šta će nam to Duško predstaviti vidjećemo uskoro.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.