x

Otac monstrum koji je bebu bacio o pod pomirio se sa ženom: Roditelji preminule Milice dobili još jedno dijete!

Mala Milica (1) djevojčica koju je otac u februaru prošle godine kada je imala 15 dana iz sve snage bacio na pod je sahranjena na Zbegu u Borči, a njeni roditelji u međuvremenu dobili su drugo dijete.  

Malena djevojčica nedavno je preminula u Dječijoj bolnici u Tiršovoj, a na iznenađenje svih njena majka Slavica vratila se Milomiru, mužu nasilniku. Milica koja se oporavljala od povreda oduzeta je od roditelja odmah poslije povrede, i smještena je u Dom u Zvečanskoj gdje je bila do smrti.


Majka je Milicu rijetko viđala, posljednji put prije mjesec dana. U međuvremenu ona je ponovo dobila dijete sa Milomirom i sada živi sa njim.


Prekjuče je Milica i sahranjena, na groblju Zbegu u Borči, a od nje su se oprostili njeni roditelji i najuža porodica. Drugo dijete Milicinih roditelja, djevojčica od nekoliko mjeseci, takođe je bila na sahrani, umotana u roze ćebence.


Na sahrani je bio i Miličin deda Željko Vasić, koji, kako tvrdi, i dalje ne razgovara sa kćerkom nakon što se pomirila sa mužem nasilnikom.

- Milicu nisam uopšte viđao, ne znam šta se desilo, ni kako je umrla - rekao je duboko potreseni Vasić.


Podsjetimo, stravičan zločin dogodio se u kući Stankovićeve tašte. Milomir je najprije ošamario taštu, a potom zgrabio novorođenče i povrijedio ga. Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju u tužilaštvu negirao je krivicu i branio se da mu je beba ispala iz ruku.


Na teret mu se stavljalo nasilje u porodici, a za to krivično djelo zaprećena je kazna od dvije do 10 godina robije. Pošto je djevojčica preminula, prijeti mu do 15 godina.



(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top