x

njihov odnos je posebno zanimljiv javnosti

Otkrivena tajna: Evo koliko Marija plaća Bebicu i šta sve treba da radi!

Miljana Kulić ubijeđena je da se riješila Bebice i da sada može da radi šta želi, međutim, ona još ne zna da je on od Marije pozajmio 10.000 eura kada je izašao iz Zadruge.

Kako smo saznali, Marija mu je ostavila novac kako bi mogao da kupuje sve što treba za Sinišu i njene kćerke, ali i da njima šalje poklone u Zadrugu kada ona to zatraži.

Miljana za to ne zna jer vjeruje da Bebica više nije u Nišu i da nema nikakav kontakt sa Sinišom.


– Marija je bila na nedjelju dana u Nišu kako bi obišla Sinišu kom je zdravstveno stanje bilo pogoršano. Ono što nju umiruje jeste to što zna da je Bebica u Nišu, kod njih kući i da brine 24 sata o njenom mužu, ali i kćerkama Tijani i Ani. Sada kada je bila u Nišu ona je Bebici dala 10.000 eura. Uvjerila se koliko je posvećen njenoj porodici, a pošto je on pobjegao iz rijalitija i ostao bez honorara, Marija je imala potrebu da mu da toliki novac kako bi on mogao da nastavi da brine o Siniši i njenim kćerkama. Isto mi je napomenula da od tih para kupuje za nju i Miljanu kada čuje da im nešto treba i pošalje. Tako je bilo i za Uskrs kada su stigli pokloni, Bebica je sve kupio od tog novca i poslao, ali nije slao čestitku jer mu je Marija nagovijestila da Miksi ne smije da zna da mu je dala pare, napravila bi haos - rekao je izvor blizak Bebici i dodao:


- Bebica je ubijeđen da će se kada se rijaliti završi on ipak biti sa Miljanom, zato on sve ovo i radi. Njemu je tada kada mu je Marija dala novac rekla da i sebi kupi šta poželi i da ne trpi jer je on ostao bez para. On nije htio ni da kaže Mariji da je štek koji je imao potrošio na Sinišine lijekove, kao i benzin jer često je na relaciji Niš-Beograd. Marija je tih 10.000 eura skinula sa svog računa i vjeruje da Miljana nikada neće saznati da je ona toliko para dala Bebici.

.

.

.

Izvor: Paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.