x

svi detalji koji su zanimali javnost

Otkriveni svi detalji razvoda Ivane i Ša: Supruga vratila djevojačko prezime, a na ročištu došlo do šok obrta!

Razvod Nenada Aleksića Ša i Ivane Aleksić ovih dana je veoma zastupljena tema, kako u Zadruzi tako i u javnosti, budući je reper ostao uz Taru Simov i nakon njene diskvalifikacije.

Ivana je odlučila da nakon sedam godina braka stavi tačku, i to nakon što ju je Ša javno prevario sa Tarom, koja je poslije izlaska iz Zadruge uspjela da pronađe posao.

Dugo se spekulisalo da li će i ovaj razvod biti propraćen skandalom, a blizak prijatelj Aleksićevih otkrio je da će supružnici izbjeći sud i mukotrpna ročišta, te da će se sporazumno razići.


"Ivana nije tražila ništa, sem da što prije izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali djece, samo je željela da se razvedu što prije i da vrati djevojačko prezime", ispričao je izvor blizak ovoj porodici.


"Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podijeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon ljepote koji Aleksićeva vodi. Najvjerovatnije će upravo njega ostaviti njoj", ispričao je upućeni izvor, a prenosi Kurir.

.

.

.

.

.

.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.