x

Otkucao kolegu! Stefan Đurić propjevao u policiji: Rasta drukara, smjestio reperu zatvor?

Nedjelju dana nakon hapšenja popularnog repera Stefana Đurića Raste zbog posjedovanja i navodnog d.lovanja m..ihuane, uhapšen je i njegov kolega Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru, kod koga je pronađena identična količina d.oge, a sumnja se da ga je upravo Rasta odrukao u policiji, saznaje Srpski telegraf.

Naime, reper i bivši učesnik "Zadruge" Sale Tru pao je prije dva dana, kada je policija upala u njegov stan i tokom pretresa našla više od kilograma m..ihuane u različitim pakovanjima, dvije vagice za precizno mjerenje, te 871 tabletu ekstazija, kao i novac. Zaplijenjena trava otkrivena je u dvije veće kese i 308 manjih paketića.


- Pošto je Sale uhapšen sedam dana nakon Raste, s identičnom količinom d.oge, istražuje se da li su ova dva slučaja povezana, da li je Rasta od Saleta kupovao d.ogu ili su zajedno radili i rasturali drugim kolegama. Policija utvrđuje vezu između njih dvojice, a vještačiće se i Saletov telefon kako bi se analizirala njihova komunikacija, te potvrdila Saletova veza s Rastom. Biće izlistani svi pozivi, poruke i ostali sadržaji iz telefona - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje:


- Prilikom pretresa Lazićevog stana odigralo se sve isto kao i kod Raste, što ukazuje na to da ga je upravo on možda i otkucao u policiji.

Podsjećamo, bivši suprug Ane Nikolić se na saslušanju u tužilaštvu branio time da je svu d.ogu nabavio za sebe, te da je veću količinu m..ihuane za ličnu upotrebu obezbijedio zbog situacije s koronom. On je negirao da se bavi dilovanjem i priznao da već godinama koristi travu jer je umjetnik, kao i da je promoter ovog n..kotika, za čiju se legalizaciju zalaže.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.