x

Ova srbijanska pjevačica tvrdi da je najbolja riba na estradi

Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem", kazala je.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pjevačica Slađa Delibašić (55) je nedavno samouvereno rekla da sebe smatra najzgodnijom pevačicom iako uveliko "gazi" šestu deceniju života.

Laskava titula

- Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem" jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija.

NAJČITANIJA VIJEST:

Nisam jela da bih njega hranila" Mahira Ahmić napisala pjesmu o svom životu i poručila da nikog nije povrijedila SVOJIM NOVIM BRAKOM

Voljela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocijenio naš izgled. Ne znam koja bi pjevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svjesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija ljepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva - rekla je Slađa.

Njena kćerka Silvia, koju je denserka dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, ponosna je što liči na majku.


- Lijepa sam na mamu i to mi svi govore, pogotovo otkad sam prešla tridesetu. Aktivno treniram, zdravo se hranim i želim da budem savršena kao mama.

NAJČITANIJA VIJEST:

Angelina Jolie: Gaza je 20 godina zatvor, sada postaje masovna grobnica

Veoma smo vezane, treniramo i nastupamo zajedno, ona je moj najveći oslonac, uvijek je tu za mene i na tome sam joj beskrajno zahvalna. Voljela bih da budem dobra majka svojoj kćerkici kao što je ona meni - rekla je Silvia tada za "Informer".

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.