x

OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJE NOSA: Emina Jahović sada je prava ljepotica, a evo kako je izgledala prije 12 godina!

Emina Jahović ovih dana našla se u centru medijske pažnje nakon što su turski mediji objavili pojedine detalje o navodnoj tajnoj vezi sa tamošnjim multimilionerom Sadetinom Saranom, a isplivala je i fotografija.

Ipak, Emina se ovim povodom još uvijek nije oglašavala, ali je na društvenim mrežama i dalje aktivna kao i do sada.

Pored fotografija iz svakodnevnog života, pjevačica često sa svojim fanovima podijeli i one iz svojih mlađih dana, a posljednja u nizu iznenadila je mnoge, posebno zbog Emininog komentara.


Naime, dok mnoge dame sa naše estrade kriju da su se podvrgavale estetskim zahvatima, Emina je to otvoreno priznala pa čak riješila i da se našali na taj račun.


Pjevačica je sa javnošću podijelila fotografiju staru 12 godina snimljenu u Njujorku na kojoj pozira sa svojim prijateljem Ninom, a uz nju je ostavila zanimljiv komentar.


- Nino i ja u Njujorku prije 12 godina. Prije moje operacije nosa i njegovog mršavljenja - našalila se Emina uz objavljenu fotografiju koja je za kratko vrijeme prikupila pregršt lajkova i komentara fanova.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.