x

"smradu, prekini"

Ovako Kristijan Golubović zlostavlja Kristinu: Ona ga preklinje da stane, on nastavlja, urlici i plač! (Video)

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su dobili svoje prvo zajedničko dijete krajem prošle godine, sina Konstantina, a po svemu sudeći, njihov odnos i dalje je jako turbulentan, što jasno pokazuje snimak njihove svađe koji je isplivao na društvenim mrežama, gdje su razmijenjene teške riječi i uvrede, ali i šokantne optužbe, gdje je bivši zadrugar optužio svoju partnerku da je imala intimne odnose sa nepoznatim muškarcem i bila spremna da mu rodi dijete.

Na snimku se čuje, kako se na početku povela priča o Kristininoj prošlosti i bivšim momcima, a sve datira iz perioda dok je bila u srednoj školi, a onda se Golubović razbijesnio i iznio do sada nepoznate detalje iz njene veze sa izvjesnim muškarcem s kojim je ona navodno bila u Šapcu, tvrdeći da je htjela i dijete da mu rodi i ludo ga voljela, a onda je uslijedio njen nervni slom, te je krenula da histeriše i viče na njega. Svađa je pretvorena u njene urlike, jecaje i iznošenje prljavog veša.


- Ja kada sam gledao te fukse koje se j..u za gram k.kaina, h.roina i sp.da po gajbama sa pet drugara, to što ste vi radili, i ti, to sam ja gledao sa svojih 15 godina. - odbrusio joj je Kristijan, dok je Kristina zanijemila zbog njegovih riječi i ponovo ga upitala da li je i ona to radila, te je Golubović nastavio sa iznošenjem prljavog veša:


- Da, ti si radila. Eto, ti si radila, u Šapcu si ti radila. Može doći čovjek da ti to kaže. Taj s kojim si ti bila, koji te je prskao, napumpao i djecu si mu zamalo rodila. E taj isti, kome si sto puta rekla da ga voliš i nemoj da lažeš, imam sto skrinšotova gdje mu pričaš isto kao i meni - izrevoltirano je nastavio Kristijan, dok se Kristina sve vrijeme sarkastično smijala i negodovala, a u jednom momentu je razbijesnila i krenula da histeriše na njega, ponavljajući jedno pitanje "šta tražiš sa mnom bre?!", na šta se Golubović nadovezao: Pa ništa, pa nemoj da lažeš.


Očigledno je ovo i te kako pogodilo bivšu učesnicu Zadruge, te nije prestajala da bijesni i unezvereno viče na svog partnera, ponovo mu postavljajući pitanje šta je slagala, a u jednom trenutku je zamolila Kristijana da prekine više da je maltretira i izluđuje uz salvu uvreda i psovki, te nastavila da plače i jeca.

- Prekini više da me maltretiraš i izluđuješ, prekini smrade, prekini. - jecala je Kristina. Snimak možete pogledati ovdje.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.