x

ne mari za glasine

Ovakvu je još nikad nismo vidjeli! Uvijek je bila povučena, a sad riješila da se opusti: Marina uslikana kako puši i ispija alkohol!

Pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić nedavno su se našli u žiži interesovanja kada su isplivale informacije o njihovim bračnim problemima.

Naime, Marina je jedno vrijeme sa sinom Aleksejem napustila porodični dom, a pjevač je potvrdio da su imali malu svađu.

Mnogima je sada pažnju privukla jedna od najnovijih Marininih fotografija, na kojoj Lazićeva vjerenica puši nargilu, dok je pored toga objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako sa prijateljicom ispija alkoholono piće. Ona je pozirala nasmijana u kratkoj crnoj haljini, a sudeći po slici ne mari za glasine.


Zbog toga su počeli da kruže komentari kako je Gagićeva na ovaj način odlučila da se opusti i skrene misli sa svađa sa Darkom, za kog se nedavno pisalo i da je viđen sa drugom ženom.

U prilog tome, kako navode korisnici društvenih mreža, ide i činjenica da Marina nije do sada dijelila fotografije ovog tipa i uvijek se trudila da detalje iz privatnog života drži podalje od javnosti. Takođe, ona je svima poznata kao povučena i tiha. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.