x

OVO JE JEDINA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA BRAĆE JANJUŠEVIĆ Nisu pričali sa bratom Mihailom, a tada pozirali srećni i nasmijaniani

Rođeni brat rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, oduzeo je sebi život.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Janjuš godinama nije bio u dobrim odnosima sa Mihailom, a ni njegov srednji brat Boris nije govorio sa njim.

NAJČITANIJA VIJEST:

KAKO, MILI MOJ, DA OVO PREŽIVIMO" Janjuš se potresnim riječima oprostio od mlađeg brata Mihaila: Da smo se barem zagrlili

Njih trojicu nikada nismo imali prilike da vidimo zajedno, a Janjuš je samo jednom na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju.


Tada su svi pozirali nasmejani, a Janjuš se tom prilikom našalio na račun svoje braće.


- Rođena braća. Ovaj jedan javi se kad mu trebaju pare mada počeo da radi pa ga nema 2 i po godine, ovaj drugi raskinuo sa djevojkom 2001-2002 slagaću kad tačno, od tad imao kraću vezu, stariji bio od nje 11 godina on 26 ona 15. Nastavio da pati, al posvetio se poljoprivredi posadio malinu 3000 sandica - napisao je Janjuš tada.

NAJČITANIJA VIJEST:

Đole poručio Vesni: “Nećemo se vjenčati, ali svu imovinu ti ostavljam”

Inače, Boris se jednom javno obratio bratu putem Instagrama. Naime, Boris je 2021. godine istakao da njih dvojica nisu pričali četiri godine, a to je ujedno bila i poslednja poruka koju mu je Boris javno uputio.


- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam 4 godine danas slavi 25 godina... Posljednja slika sa njim od kako me nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te - napisao je tada Boris uz fotografiju sa Mihajlom.

Podsjetimo, Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - rekao je tada Janjušev brat.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.