x

OVO JE PRAVA ISTINA O PORODICI ĐOGANI: Đole pričao o Luni, a onda progovorio i o Anabeli! Vesnina reakcija sve ODAJE! (VIDEO)

Vesna i Đole Đogani nisu podržavali Lunu Đogani zbog odluke da učestvuje u rijalitiju, a kasnije je Đole mijenjao mišljenje. Prvo je stao u njenu odbranu, a opet kasnije njen boravak u rijalitiju okarakterisao kao veoma loše. Jedan gledalac je u emisiji kod Ognjena pitao Đoleta upravo o tome.

"To je malo nezgodno i nezahvalno pitanje. Mi smo pričali. Imali smo dva, tri intervjua, u jednom sam je podržao, u drugom nisam. Mi smo bili protiv da uđe u taj rijaliti. Međutim, mi smo jedna druga porodica. Ja imam svoju djecu, Gagi ima svoju djecu, Anabela, tako da. Ne bih mnogo pričao o tome" rekao je Đole.


"Mislili smo da ćemo izbjeći ovo pitanje", rekla je Vesna.

"Što se tiče vaših odnosa, o tome se dosta pričalo, Gagi, ti i Anabela, tu je isto bilo raznih priča. Je l' tu riješeno stanje ili je stanje turbulentno? - pitao je Ognjen.

"Na šta misliš?", pitao je Đole

"Je l' ste u svađi, niste?", bio je precizan Ognjen.

- Mi smo se pomirili tamo prije jedno dva mjeseca. Prišla mi je Anabela i zagrlila me je i rekla mi: "Oprosti za šta smo se ranije svađali, što nismo bili dobri". I ja sam joj oprostio", rekao je Đole u Amidži šou.

"To nije naša tema, to nije naše dijete. Nas niko nije pitao, ja sam odgovorna samo za svoje dijete i to je to",izjavila je Vesna Đogani, koja je zajedno sa suprugom dodala da oni nisu bili za to da Luna postane učesnica "Zadruge".


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.