x

OVO JE PUT KOJIM SU MOSTRUMI VODILI VANJU DA JE UBIJU: Isplivao SNIMAK! Djevojčicu ubili u 10 ujutru, zakopali i ZAPALILI AUTO

Televizija Telma iz Severne Makedonije objavila je video snimak sa mesta na kojem je zapaljen automobil kojim je oteta Vanja Đorčevska (14), koja je kasnije ubijena.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Navodi se da je vozilo "sitroen" koje je korišćeno u ovom zločinu dovezeno u atar sela Brazda na pola puta do aerodroma "Stenkovec".
Tu se jasno vide ostaci zapaljenog automobila.


Navodi se da se do tog mjesta stiže blatnjavim putem za koji malo ljudi zna, pa čak ni sami mještani Brazde.


Na lokalnom putu prema tom selu nema mnogo saobraćaja i na dva mjesta postoje skretanja koja vode ka lokaciji na koju je dovezen i potom zapaljen automobil.


Izvještač Telme je prošao tim istim putem kojim su se vozili i monstrumi koji su u gepeku držali otetu djevojčicu, vezanu i ubačenu u vreću za spavanje.


U to vreme su se njihovi planovi koje su imali već izjalovili i oni su riješili da sakriju tragove.


Navodi se da je Vanja ubijena oko 10 sati ujutru, nakon čega su je monstrumi zakopali i potom odvezli vozilo da ga zapale.


Telma navodi da je, prema zvaničnim podacima koje su izneli zvaničnici Severne Makedonije, telo devojčice zakopano u blizini mesta gde je zapaljeno vozilo.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


Kurir.rs/Telma.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.