x

OVO JE TRUDNICA KOJA JE POGINULA U KANJONU IBRA: Bila u devetom mjesecu, sa mužem i sinom (3) se vraćala od svojih roditelja (FOTO)

Trudnica M.F. (32) stradala je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u mestu Batrge kod Tutina kada je sa suprugom N.F. (32) i trogodišnjim sinom vozilom sletela u kanjon Ibra.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kako sazanje Kurir ona je bila u devetom mesecu trudnoće i trebalo je svakog momenta da se porodi!

- M.F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg izvora upoznatog sa slučajem, na putu nije bilo tragova kočenja, a istraga će utvrditi kako je zaista došlo do nesreće.

- Za volanom vozila tivatskih registacija, odakle je N.F. i gde je porodica živela, bio je N. F., ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu i sleteo je u kanjon Ibra dubok više od 100 metara - kaže naš sagovornik.

Trudnica je preminula na licu mesta i nije joj bilo spasa, dok su mališan (3) i otac prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Dečak je u teškom stanju i on je transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Otac i mališan su posle nesreće prevezeni u bolnicu u Novom Pazaru i kako je za Kurir rekao dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, dete je kod njih dovezeno bez svesti.

- Dete je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica.

Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci.

Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje - kaže dr Hajrović i dodaje da je otac mališana u stabilnom stanju.


- On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar - dodao je naš sagovornik.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.