x

tragovi su još tu

Ovo je vikendica gdje je monstrum iz Gradačca ubio Nizamu: Dvije nedjelje nakon zločina prizori su jezivi! (UZNEMIRUJUĆE)

U mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, izolovana od ostalih i drvoredom skrivena od pogleda slučajnih prolaznika, nalazi se vikendica u kojoj je Nermin Sulejmanović 11. avgusta ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a stravičan zločin uživo prenosio na društvenim mrežama.

Sa glavnog puta skreće se na zemljani, koji vodi ka brdu na kom se nalazi vikendica okružena njivama i šumom. Vjeruje se da baš zbog svoje izolovanosti, ona bila izbor Sulejmanovića kao mjesto na kom će da izvrši stravičan zločin. Nije poznato da li je Nermin ciljano odabrao baš tu vikendicu jer je znao gdje se nalazi, ili je na nju slučajno naišao.

Djeluje da, od kada je policija napustila lice mjesta kobnog dana, u vikendicu niko nije dolazio. Takođe, iako je običaj da na mjestu ubistva bude policijska traka, to ovog puta nije bio slučaj.


Foto: Telegraf.rs

Dvije nedjelje nakon ubistva, prizor na vikendici i dalje je jeziv. Već sa prilaza vidi se tačno mjesto na kom je Nizama sjedila u trenutku ubistva, jer je ograda koja se nalazi iza klupe prekrivena krvlju, ali kada se priđe terasi, prizor postaje još jeziviji.

Taj prizor ponovo budi sve što se desilo jer se na betonskom podu terase jasno vidi trag lokve Nizamine krvi u kojoj je Nermin ostavio njihovo dijete.


Takođe, prizor koji su zatekli reporteri Telegrafa oživljava sliku stravičnih posljednjih trenutaka Nizaminog života, s obzirom na to da se po cijeloj terasi nalaze kapljice krvi, vjerovatno nastale prilikom monstruoznog prebijanja nesretne žene.

Krv se vidi i na mušemi na stolu, a na njemu je i dalje flaša sa vodom i pepeljara sa nekoliko opušaka.


Na vratima vikendice vide se tragovi pokušaja nasilnog otvaranja. Brave nema, a oko nje su vrata oštećena. Nije poznato da li je Nermin pokušavao da uđe u vikendicu ili je to uradio neko drugi, s obzirom na to da je vlasnici nisu često obilazili.

Iako svi mještani tačno znaju gdje se vikendica nalazi, kako sami kažu, ne usuđuju se ni da joj priđu, naročito oni koji su vidjeli snimak ubistva.


"Nemojte da idete na vikendicu. Sanjaćete je. Gledao sam snimak ubistva, tako da vjerujem da je tamo i dalje strašno. Vidim taj prizor kad god zatvorim oči", rekao je za Telegraf.rs mladić kog smo zatekli ispred prodavnice u blizini vikendice.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, Denisa Ondera i njegovog oca Đengiza. U krvavom piru monstruma teško je ranjena Denisova majka, upucao je Nizaminog rođaka i ranio policajca koji mu se našao na putu. Nakon stravičnih zločina izvršio je samoubistvo na jednoj napuštenoj farmi.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.