x

Pamtiću ga po najljepšem bez obzira na sve: Šabanov vanbračni sin zanijemio od bola! Jedva smogao snage da izusti ovo!

Pjevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, kada je na njegov automobil u blizini njemačkog grada Bilefelda, naletjelo drugo vozilo pri ogromnoj brzini. Šaulić je nakon nesreće prebačen u bolnicu, gdje su se ljekari do posljednjeg trenutka borili za njegov život, ali je pjevač podlegao povredama.

Sahranjen je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a na vječni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege kao i brojni poštovaoci pjevačevog lika i djela. Na sahrani se pojavio i Šaulićev sin iz vanbračne zajednice, Robert Šaulić iz Zrenjanina koga je Šaban napravio samo nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao svoju suprugu Gordanu Šaulić.

Robertovo pojavljivanje na očevoj sahrani izazvalo je veliku pažnju javnosti, a mediji su Šaulićevog vanbračnog sina, pozvali da bi sa njim porazgovarali o svemu onome što se dešavalo proteklih nedjelju dana. Međutim, Robert nije bio spreman da podijeli svoju tugu, a kratko je izustio:


- Pamtiću Šabana po svemu najljepšem, bez obzira na sve. Sada zaista nisam u stanju da govorim, teško mi je. Pozovite me neki drugi dan - bilo je sve što je Robert rekao za portal Pink.rs.

Šaban je više puta isticao da njegov sin Robert nije rođen iz ljubavi i da ga je napravio u mladosti, ali da je redovno ispunjavao svoje roditeljske dužnosti i plaćao alimentaciju, te da mu je redovno slao novac. Jednom prilikom je čak i Robertovoj majci dao 100.000 maraka da bi ona sagradila kuću za sebe i sina.

-

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.