x

Pešićeva je folirant i drukara, gadi mi se! Milica Kemez brutalno oplela po bivšoj cimerki: Tužiću je, muka mi je da me prozivaju za pros..tuciju!

Milica Kemez skrenula je pažnju medijima u "Zadruzi 3", a iako se prvi put predstavila javnosti, pridobila je velike simpatije publike koja ju je pratila od veze sa Filipom Đukićem preko burnih svađa s Borom Santanom, ali i sukoba koji su eskalirali usljed iznošenja neistina o njenom navodnom bavljenju pros..tucijom, te u intervjuu za Rijaliti otkriva šta se zapravo krije iza kuloarskih glasina od Jelene Pešić, koju će tužiti za iznošenje lažnih informacija o njoj.

- Najveća ljiga jeste Jelena Pešić jer je folirant i drukara, ja sam za nju sve tamo činila, branila je, hranila, a zabila mi je nož u leđa. Opet sam je štedjela iz poštovanja prema njoj i njenoj porodici, voljela sam je kao sestru, ali je prešla sve granice. Kod mene je problem što se vežem za par osoba i njima dam bezuslovnu ljubav, nisam je baš dobila zauzvrat.


- Ogadila mi se onog momenta kad sam shvatila da je razumjela rijaliti-igru i da je plivala po tom pitanju, da je zarad cilja spremna na sve, ogadila mi se kad sam shvatila da se šlepa uz favorite, a najviše kad sam shvatila da ne umije da čuva tajne. Tamo je svaka moja tajna zloupotrijebljena, a šta sam mogla?! Svoj život su čuvali i lažno mi se predstavljali dok sam ja, budala, sve dala na tacni.


- Što se tiče sela pored Prištine, moraće to na sudu da ispriča. Zaista nikada tamo nisam bila, iskreno, muka mi je da me ljudi povezuju s pros..tucijom samo zbog mog izgleda. Mogu da idem na poligraf i dokažem da li sam se ikad bavila takvim poslom. Radila sam u klubu, poslije kluba nas je taksi vozio u stan, sad se svi prave ludi. Mnoge djevojke to rade i možda bi i potvrdile, ali se plaše istih osuda. To je tako, čim neko ode preko, odmah je pros..tutka. Najjače mi je što mene tako nazivaju. Smiješna i žalosna priča. Znam da djeca koja su kao ja često skrenu s puta, možda sam i ja ponekad pravila greške, ali sam se trudila da se vratim na pravi put.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.