x

kćerka tončija huljića

Petar Grašo se prvi put oglasio nakon priča da je sa 15 godina mlađom!

Splićanin Petar Grašo (45) oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što se saznalo da je u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić.

Na Instagram profilu podijelio je snimku s koncerta u Hrvatskoj Kostajnici gdje je nastupio za vikend povodom njihove tradicionalne Kestenijade. Ispod videozapisa u kojem se može čuti kako publika s njim u glas pjeva njegove hitove, Grašo im se zahvalio.


- U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, muzike i ljubavi. Hvala vam što ste i pored svega što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ova veče bude nezaboravna - piše u opisu.


Podsjetimo, Grašo zadnjih dana privlači pažnju vezom s pjevačicom Hanom Huljić (31), ali kćerka Tončija Huljića (59) nije viđena s njim na kestenijadi. S Grašom je binu dijelio bend Druga dimenzija iz Križevaca. Oni su nastupali nakon njega.

- Bilo nam je super. Mnogo ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro - rekao je frontman i vokal Denis Ferjanić - Ferky.


S Grašom su se fotografirali u backstageu, a njegov menadžer ih je, kako kaže, pohvalio.

- Hana Huljić nije bila s nama - otkrio nam je Denis. Bend Druga dimenzija inače surađuje s Ivanom Zakom (42), koji im piše pjesme, a zadnje su promovisali singl “Samo zovi”.

Da su Grašo i Huljićeva kćerka u vezi šuška se od ljeta. Njegov otac, Zoran Grašo, splitski ugostitelj i bivši košarkaš, rekao je ranije da je srećan s vezom svog sina.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.