x

Pinkova zvezda i bivši zadrugar izjavio: Imao sam košmar da me je zaskočio Brendon!

Nekadašnja Pinkova Zvezda i učesnik rijaliti programa "Zadruga" Marko Stolić, na pitanje autora i voditelja radijske emisije "Sve po spisku sa Škundrićem" da li se sjeća nekog košmara, izjavio je da je imao jedan dok je boravio u "Zadruzi". Na iznenađenje voditelja Nenada Škundrića on je rekao kako je sanjao, tačnije, imao košmar da ga je zaskočio Brendon. 

Škundrić je inače poznat kao neko ko je veoma provokativan, osoba koja brzo misli i upravo zato i postavlja pitanja gde je potrebno i brzo odgovoriti i snaći se u trenutku. Pored ove priče, Stolić je izjavio i da pjevačica Dara Bubamara ima veće grudi od fudbalske lopte.

Nenad Škundrić je i ovoga puta dokazao da može iz svakog sagovornika da izvuče apsolutno sve ono što zanima njegove slušaoce i gledaoce pokazavši da se može biti surovo profesionalan, duhovit, ali nikako bezobrazan i nevaspitan. Emisije koje on radi nisu tipične za naša podneblja, ali je zato takav koncept u Italiji najgledaniji. Vjerovatno je i to jedan od razloga zašto je emisija "Sve po spisku sa Škundrićem" za kratak vremenski period postala ubedljivo najslušanija radio emisija, koju sad reemituju i druge radio stanice. A kako smo saznali, plan je da ova emisija uskoro dobije i svoje televizijsko izdanje.

Link VIBE net radio stanice, na kojoj se emituje pomenuta emisija, svakog četvrtka od 20h je http://gamecraft.me/test/   , a sve ostale informacije možete dobiti i putem njihovog portala http://topmedia.rs/ 


(Ekskluziva.ba) 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.