x

Cijeli region ostao je u šoku nakon ove tragedije

Pjevač progovorio o poznanstvu sa ubijenom Nizamom: Bili smo u istom društvu!

Pjevač Maid Hećimović, je prije 10 godina zaludio Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" u "X Faktoru" za Telegraf je otkrio koliko je zapravo poznavao tragično nastradalu ženu iz Gradačca, Nizamu Hećimović.

Naime, on se nakon tragedije oprostio od Nazime veoma potresnom objavom, a sada je poručio:

- Prije 15-ak godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti vidio, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim na tu temu, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao je on, pa poručio:


- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvijek bila vedra, nasmijana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju.

Maid je putem svog Instagram storija poručio:

- Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.


Podsjetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevjenčanu suprugu, koju je prije toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu.

Cijeli region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Društvenim mrežama širi se apel i poziv na protest povodom ove tragedije, jer je nesrećna žena, prije nemilog događaja prijavljivala nasilje u porodici.

..

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.