x

Pjevačica se potpuno prepustila strastima: Viki Miljković nasred ulice ljubi supruga

Folkerka Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške žive u ljubavi i sreći pune tri decenije, a da čarolija i dalje postoji, dokazuje snimak koji je pjevačica nedavno objavila

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Viki i Taške dugo su krili svoju vezu od očiju javnosti.

Harmonikaš i producent iza sebe ima jedan brak, a 11 godina nakon razvoda odlučio je da se ponovo oženi i ozvaniči vezu sa Viki.

NAJČITANIJA VIJEST:

Jovani Jeremić USRED EMISIJE STIGAO OGROMAN BUKET CVIJEĆA Voditeljka naglas pročitala poruku koju je dobila - ovo nije očekivala

Iako danas imaju sina koji im je na prvom mjestu, kao i karijere i poslovne obaveze koje su im postala svakodnevnica, Taške i Viki odlučili su se za kraće putovanje koje će ih vratiti u mladost i dane kada su bili na početku njihove veze.


Pjevačica i harmonikaš spakovali su kofere i otputovali u Sarajevo, gdje su se, sudeći po snimku koji je Viki objavila, ponašali kao mladi zaljubljeni par.

Pjevačica je pokazala da i nakon toliko godina ljubav između njih nije ni malo oslabila, kao i da im život nikada nije bio zanimljiviji, a odnos sadržajniji, prenosi Blic.

Nasred ulice u jednom trenutku jedno drugom su pohitali u zagrljaj, a njihove kolege ovaj momenat zabilježile su telefonom, što je pjevačica podjelila na svom Instagram nalogu.

NAJČITANIJA VIJEST:

"NAMJESTILA SI PRIČU..." DEJAN DRAGOJEVIĆ UŽIVO RAZOTKRIO MATORU, NEPRIJATNOST SE OSJEĆA U STUDIJU

Taške je u jednom momentu i podigao Viki grleći je, a potom je uslijedio i strasni poljubac.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

express.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.