x

PLAŠI SE OCA?! Đekson i Andrijana POBJEGLI OD DUŠKA, pitao je da mu se PREPUSTI, ona zavapila: Ne mogu! (VIDEO)

Budući da se Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić, jasno i glasno protivi njenoj romansi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, za kojeg smatra da nije najsrećniji izbor za njegovu mezimicu, zaljubljenom paru nije preostalo ništa drugo nego da pobjegnu iz Bijele kuće i osame se u pabu, daleko od znatiželjnih pogleda oca koji se trudi da isprati svaki korak svoje nasljednice.

Dok je Đekson ležao Andrijana je sjedila tik do njega na sofi gdje su u tišini razmjenjivali zaljubljene poglede i dodire, a reperu se osladilo češkanje, te je zamolio zanosnu brinetu da nastavi sa tim sve dok ne zaspi, budući da ih u pabu neće vidjeti onaj ko ne treba.

- Ovdje možeš da me maziš dok ne zaspim, tamo ne možeš - rekao joj je Đekson, ali mu je Andrijana odmah stavila do znanja da nije u prilici da usliši njegove želje.

- Ne mogu nigdje da te mazim - snuždeno mu je objasnila Andrijana, koja se, vjerovatno, pribojava reakcije oca Duška, koji joj je već nekoliko puta do sada očitao lekciju.

- E, pa, onda idi - nadurio se Đekson, međutim, Andrijana nije željela da ga posluša.

- Neću nigdje da idem - odgovorila mu je ona.

Oni su ćutali i gledali se još nekoliko minuta, nakon čega je Andrijana svom dragom poručila da odlazi da se kupa, a na rastanku je pao i poljubac... Naravno, u obraz.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.