x

STRAH OD SANKCIJA

Podaci navodne Putinove ljubavnice nestali sa stranice medijskog carstva koje kontrolira!

Nakon što je Amerika nedavno sankcionirala Putinove kćeri i obitelj Sergeja Lavrova, podaci Aline Kabajeve, navodne ljubavnice ruskog predsjednika Vladimira Putina, nestali su s web stranice medijskog carstva koje kontrolira.

Alina je bila na vrlo visokoj poziciji u Upravnom odboru Nacionalne medijske grupe (NMG), a njezino ime i fotografija naglo su nestali s te stranice, piše Daily Mail.

Ruski oporbeni lider Aleksej Navaljni nedavno je zahtijevao akciju Zapada protiv ''propagandnih medija'' Kremlja, a posebno je izdvojio novinarsku grupaciju Aline. Otkrio je i kako je njezina plaća procijenjena na preko 8 miliona funti godišnje.


"Želim vas podsjetiti da Nacionalna medijska grupa, koja posjeduje lavovski dio ovog aparata laži, nedvojbeno pripada Putinu osobno, te da njome kao takvom čak i formalno upravlja Putinova ljubavnica Alina Kabajeva", poručio je Navaljni iz zatvora.


Inače, bivša gimnastičarka Kabajeva je od 2014. godine obnašala dužnost predsjednice uprave iako nije imala prethodnog poslovnog iskustva.

Podsjećamo, nakon informacija da Putin svoju prvu ženu i djecu skriva u Sibiru u bunkeru koji je opremljen tako da bi ih zaštitio i od nuklearnog napada, pojavila se tvrdnja da ruski predsjednik ljubavnicu Alinu Kabaevu, s kojom navodno ima četvero male djece, krije u Švicarskoj.


"Dok Putin vrši napad na Ukrajinu napadajući nevine ljude i izazivajući izbjegličku krizu, njegova porodica skrivena je u privatnoj i veoma sigurnoj kolibi negdje u Švicarskoj - barem za sada", ispričao je anonimni izvor za ekskluzivu Page Six.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.