x

STRUČNJAKINJA OTKRILA

Poklon koji ste dobili za Valentinovo može otkriti pravu istinu o vašoj vezi

Nakon što je u ponedjeljak većina svijeta obilježila Dan zaljubljenih, vrijeme je za sumiranje utisaka, barem prema riječima stručnjakinje za ljubavne veze koja tvrdi da ono što ste dobili od partnera otkriva na kakvoj ste relaciji.

Ekspertica Tina Wilson smatra da pokloni koje dobijate od svog partnera govore mnogo toga o vašoj vezi, ali i tome kakve su njegove namjere. Ipak, napominje da sa onim partnerima koji nisu zainteresovani za obilježavanje Valentinova, nije sve propalo dokle god su oni pažljivi tokom ostatka godine.

Nakit

Sudeći po Tini, kada vam partner pokloni nakit za Valentinovo, to je veliko zeleno svjetlo.

"Ovo je zasigurno pozitivan znak. Ne mora to biti zaručnički prsten, ali komad nakita, čak i narukvica s perlicama, pokazuje da vaš partner ima ozbiljne namjere i želi da razmišljate o njemu svaki dan", tvrdi ona.

Večera

Dok mnogi misle da je odlazak na večeru znak kako vaš partner želi kvalitetno provesti vrijeme s vama, Tina tvrdi da sve zavisi od mjesta do mjesta.

"Ako vas partner odvede u njegov omiljeni restoran, to može biti znak da je sebičan, na što trebate pripaziti. No, ako vas odvede u restoran koji je najdraži vama, jasno je da vas stavlja ispred svojih potreba", rekla je Tina.

Istakla je i kako je večera kod kuće pozitivan znak.

"Večera koju vam partner sam priredi je uvijek posebno iskustvo, naročito ako još zapali i svijeće", rekla je.

Donje rublje

Donje rublje za poklon vjerovatno je najveći kliše koji možete dobiti za Dan zaljubljenih, a Tina tvrdi kako je ono više "namijenjeno" vašem partneru, nego vama. Izuzetak je ako je riječ o udobnoj pidžami ili nekom posebnom brendu kojeg volite.

"Pojavljivanje u ovim komadima odjeće pokazuje na šta je usredotočen njegov um, a to se najviše odnosi na njega", tvrdi.


Cvijeće

Buket ruža jedan je od najprepoznatljivijih poklona svih praznika, pa tako i Valentinova, a stručnjakinja tvrdi da on baš i nije znak kreativnosti.

"Crvene ruže, koje ukazuju na ljubav, uvijek su siguran izbor. Iako možda niste njihov ljubitelj, ovo je možda prilika kada ih trebate prihvatiti", rekla je.

Skrenula je pažnju i na veličinu buketa, za koju tvrdi da može značiti dvije stvari.

"Ili znaju da volite malo 'drame', ili su sami takvi, pa se raduju jer će svoj poklon ugledati na vašem Instagram profilu", objasnila je.

Bombonjere

Ukoliko je riječ o običnoj čokoladi koju je kupio usput u marketu, Tina to smatra pogrešnim izborom, osim ako ste, kako kaže, njegova "baka".

"Vjerovatno je zaboravio da je Valentinovo ili je jednostavno previše lijen", objasnila je i dodala kako su prihvatljive jedino bombonjere za koje vaš partner zna da ih volite ili koje se potrudio da nabavi.

Predmeti za kuću

Prema riječima stručnjakinje, ova vrsta poklona nije baš atraktivna kao poklon za Dan zaljubljenih.

"Iz ovog poklona vrišti da je to nešto što njima treba, a sada se pretvaraju da je to poklonjeno vama", istakla je i dodala kako bi ovo mogao biti znak da promijenite partnera.


Čestitka

Iako rasprostranjena i često podcijenjena, ova vrsta poklona je vrlo posebna.

"Onda kada ste u stisci sa novcem ili vam je budžet ograničen, ovo je sasvim lijep način da nekom kažete 'Volim te, nisam zaboravio ovaj dan, ali ne mogu priuštiti veći poklon", objasnila je.

Produženi vikend

Kratki odmor ili produženi vikend su dobar znak za vašu vezu.

"Vaš partner želi vas samo za sebe, a ovo je način da provedete kvalitetno zajedničko vrijeme", rekla je stručnjakinja i dodala kako osobe koji izaberu ovaj poklon uglavnom žele impresionirati partnera, a pri tom i zajedno uživati u istom.

Doručak u krevetu

Doručak u krevetu često je podcijenjen, ali ako ste od onih osoba koje nemaju vremena da ga sebi priušte, onda je to pravi izbor.

"Ako imate porodicu i nemate se vremena posvetiti sebi, pa ni napraviti doručak, ovo je divno iznenađenje", zaključila je stručnjakinja.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.