x

priča se

Policajka koja je odala informaciju Nerminu navodno bila u vezi s njim?!

Policijska službenica Dž.S. kako se sumnja, odala je infromaciju Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je kasnije brutalno ubio.

Kako piše portal "Crna hronika", tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dž.S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Kako ovaj portal nezvanično saznaje, policajka je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.


Nizamina porodica takođe je policajku označila kao krticu koja je otkrila Nizaminu lokaciju, piše portal "Crna hronika".

Tetka Zijada Vuković Pamuković podijelila je video u kojem ženska osoba označava policajku koja je otkrila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom. I sestričina je podijelila istu informaciju.


Na društvenim profilima, policajka Dž.S. je opisala sebe kao "rođena sam da budem policijski službenik. Da čuvam, podučavam, pomažem i inspirišem, to sam ko sam, moj poziv, moja strast, moj život, moj svet", stoji u opisu profila uz emotikon policajca.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.