x

Australija

Poluotok Mornington, mjesto prekrasne prirode

Na svim dijelovima poluotoka nalaze se pješčane plaže gdje kao što je već rečeno dozvoljeno kupanje s nevjerojatnim morskim bićima. 

Na istoku Melbourna nalazi se Mornington, poluotok s tri prepoznatljive obale, gdje je svaka strana poluotoka okrenuta prema drugom zaljevu dok Nacionalni park gleda na otvoreno more. Najpopularnija atrakcija i glavni sadržaj poluotoka na plažama je mogućnost plivanja s delfinima. Doputovati možete cestom iz Melbourna.

Point Nepean na vrhu poluotoka jedan je od nekoliko parkova koji sačinjavaju dio Nacionalnog parka na poluotoku. U njemu se nalaze tvrđava Nepean, bedemi te nekadašnja vojna baza i karantena.


Broj posjetitelja je ograničen zbog čega je važno prethodno se najaviti. Osim raznih znamenitosti u kojima mnogi uživaju, postoje i šetališta oko parka, dok Rt Schanck nudi povijesni svjetionik i nevjerojatan pogled.

Na svim dijelovima poluotoka nalaze se pješčane plaže gdje kao što je već rečeno dozvoljeno kupanje s nevjerojatnim morskim bićima. Kupanje s delfinima jedinstveno je iskustvo za svakoga.


Poluotok nudi bogat izbor smještaja. Od hotela s 3 do hotela s 5 zvjezdica, za svakoga ponešto. Ovisno u kojem se dijelu želite smjestiti, prema tome ćete tražiti željeni smještaj. Među popularnijima su hoteli uz samu plažu s pogledom na more i prekrasne izlaske i zalaske sunca.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.