x

ne podnosi kritiku

Ponizio si Jovanu, ona ti to neće reći: Fanovi isprozivali Karića, on ih psovao! (Foto)

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić izgleda ne može da se nosi sa kritikama koje mu upućuju pratioci na društvenim mrežama, te je izgubio kontrolu, i obračunao se sa njima na Instgaramu.

Naime, neko od fanova Karićeve romanse sa Jovanom Ljubisavljević, uputio mu je nekoliko kritika, pa je Stefan pobijesnio i odgovorio, drsko i prostački.

- Uvijek si bio bitan sam sebi. I da ti ispadneš dovoljno mangup i da si veliki šmeker i da ti niko ništa ne smije reći. A ne znaš da si dovoljno mangup i šmeker samo sako nisi u stanju da nekog poniziš.


- Okreni se iza sebe i vidjećeš da su postupci kojih se možda i najviše stidiš upravo oni koje si pravio iz tog razloga. Ponizio si Jovanu, možda ti ona neće reći, a možda i hoće. U javnosti ti nisi ponizio Jovanu, nego svoju djevojku. Ponizio si sebe. Nebitno bio sa nekom ili ne, ali da je zapratiš je ponižavanje tvoje djevojke. Ti možda kontriraš fanovima, ali ne vidiš dalje od nosa da vidiš šta ti u stvari radiš. Samo okreni situaciju da to radi Jovana ili bilo koja preko kojih leđa - zamjerio je neki od fanova, a Karić je žestoko uzvratio:

- M..š, majku vam j...m u p...u svima koji mislite da možete da upravljate sa mnom ili sa Jovanom ili sa našim životima, u usta vam se s..em - odbrusio je rijaliti učesnik.

.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.