x

Ponovo izazvale lavinu komentara: Sanja i Matora se pojavile na gej paradi, pa se ljubile pred svima! (FOTO)

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, koje su svoju vezu otpočele u rijalitiju "Zadruga", učestvovale su danas na Paradi ponosa u Beogradu. Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu, Sanja Stanković i Matora i dva i po mjeseca nakon završetka rijalitija uživaju u romansi. 

Njih dvije su nerazdvojne, gotovo svuda se pojavljuju zajedno, a nisu propustile ni da se pojave na gej paradi.

One su s osmijehom razmjenjivale poljupce i izazvale pravi haos na ulicama, budući da je veliki broj njihovih fanova došao da ih vidi.

- Do sada nisam imala potrebu da dolazim na paradu, jer sam tek ove godine pronašla sebe i započela svoju vezu sa Jovanom. Prihvatila sam sebe takvu i danas smo došle da podržimo sve drugare koji se isto osjećaju, da se ne kriju i ne plaše. Ovo je ipak mjesto dobre zabave i ljubavi, gdje su i strejt ljudi dobrodošli. Ako je mene mama prihvatila i njih će svi prihvatiti. Propuštaju mnogo oni koji su ostali u četiri zida - ispričala je Sanja, dok se njena djevojka Jovana uključila u priču jednom svesrdnom podrškom za sve koji se osjećaju kao njih dvije.

- Mnogo mi je drago što sam sa Sanjom ovdje i što podržavamo ove ljude. Ljubav je ljubav, ma kakva bila, i gdje god da je pokazujemo. Ovdje su svi dobrodošli i treba da prihvate sebe i ove ljude. Ipak je ovo mjesto prave ljubavi - rekla je Matora za portal Srbija Danas.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.