x

POSLIJE 7 DANA U RIJALITIJU PREVARIO ŽENU, 3 DANA POSLIJE RAZVODA NAŠAO NOVU DJEVOJKU?! Javnost opet razapela Slobu Radanovića, PJEVAČ PROGOVORIO!

Kristina Kockar i Sloba Radanović predali su sporazumni prijedlog za razvod braka, koji je odmah bio prihvaćen. Bivši zadrugari razveli su se 7. avgusta u Zrenjaninu.

Međutim, odmah potom, pjevač je viđen u društvu atraktivne plavuše, za koju je javnost odmah posumnjala da je njegova nova djevojka.


Kako mu nisu dali mira, morao je da progovori:


"Taj dečko koji nas je vidio je pogrešno protumačio sve. Sjeo sam na kafu sa svojom drugaricom, ne znam šta je tu čudno i neobično?! Ne znam odakle mu to da mi je ona nova djevojka. Ja nju poznajem još od srednje škole, nismo se vidjeli dugo i, kada smo se sreli, logično je da ćemo sjesti da porazgovaramo malo. Nije bilo nikakvog grljenja, niti bilo čega prisnog. Tek prije nekoliko dana sam se razveo, još mi je sve svježe i nemam namjeru da počinjem novu vezu, bar još neko vrijeme", izjavio je Sloba i stao na put svim glasinama.


(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru